Horizon Europe: 70% tot 100% van de toegestane kosten

/ DIENSTEN

EIT als onderdeel van Horizon Europe

Het Europees Instituut voor innovatie en technologie is een EU-orgaan dat in 2008 door de Europese Unie werd opgericht om de innovatiecapaciteit van Europa te versterken.

Het instituut is een uniek EU-initiatief dat innovatie in heel Europa bevordert door het bedrijfsleven, onderwijs en onderzoek te integreren bij het zoeken naar oplossingen voor dringende mondiale uitdagingen. Het EIT ondersteunt de ontwikkeling van dynamische Europese lange termijn partnerschappen tussen toonaangevende bedrijven, onderzoekslaboratoria en het hoger onderwijs.

Deze partnerschappen worden innovatiegemeenschappen genoemd, die elk tot doel hebben oplossingen te vinden voor een specifieke mondiale uitdaging, van klimaatverandering en duurzame energie tot gezond leven en voedsel. Het is het grootste innovatienetwerk in Europa en verenigt ondertussen meer dan 1 500 partners.

01.

Hoge TRL

Het technology readiness-level moet hoger zijn dan bij O&O-subsidies van VLAIO.

02.

Tot 100%.

Afhankelijk van het project, kunnen de toegestane kosten tussen 70% en 100% gesubsidieerd worden.

03.

1 500 partners

Horizon Europe is met haar 1 500 partners het grootste innovatienetwerk in Europa.

04.

10 jaar

Venture Campus heeft 10 jaar ervaring met het verkrijgen van dit soort Europese subsidies.

/ GETUIGENISSEN

Wat onze klanten zeggen

"We wisten niet zeker of we in aanmerking kwamen voor subsidies van de overheid voor ons nieuwste project. Venture Campus deed het onderzoek en zorgde ervoor dat we succesvol gesubsidieerd werden!"

Gil Dejonghe
CEO bij Smile Safari

"Venture Campus heeft ons concept omgezet in een succesvolle subsidieaanvraag. Bovendien was de samenwerking volledig no cure, no pay. Voor ons een echte no-brainer."

Boris Bogaert
CEO bij Pitchdrive
/ NO FUSS

Concentreer u op wat belangrijk is, wij zorgen voor de rest

Persoonlijke begeleiding van uw project
Gratis analyse van al uw projecten
+10 jaar ervaring met Europese subsidies
No cure - no pay
Meer dan 120 gesubsidieerde cases
85% succes ratio
/ FAQ

Venture Campus maakt het verschil

Wat zijn de kosten om Venture Campus in te huren voor de subsidieëring van mijn project?

Voor de meeste subsidieaanvragen werken wij met het no-cure, no-pay principe. Dit betekent dat u alleen hoeft te betalen als de subsidie wordt toegekend.

Werkt Venture Campus ook met start-ups?

Zeker weten! Startups behoren tot onze vaste klantenkring. Wij bieden vaak een hefboomeffect via subsidies op kapitaalverhogingen door investeerders.

Wat is de succesratio van de financieringsdiensten van Venture Campus?

Juist omdat we werken via het no-cure, no-pay principe, waarbij we alleen betaald worden voor succes, is onze succesratio hoog. Als we in uw project geloven, doen we dat op basis van onze expertise met honderden andere klanten.

Hoe kan ik nagaan of mijn project in aanmerking komt voor financiering?

Wij analyseren gratis of uw project in aanmerking komt voor subsidies. Dit kan per telefoon, via een videogesprek of zelfs via onze subsidieradar.

Ik wil Venture Campus inhuren voor mijn project, wat is de eerste stap?

Wij bespreken graag persoonlijk de mogelijkheden voor subsidie. Na ondertekening van de overeenkomst gaan wij aan de slag met als doel de aanvraag binnen 60-90 dagen in te dienen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw subsidieaanvraag te starten!

Komt uw project in aanmerking voor subsidies?