Word een Venture Campus partner.

Word Venture Campus partner en geniet van ons fast-lane subsidie diensten én partner tarieven.

/ STATE OF THE ART

Het ecosysteem.

Dagelijks komen ondernemingen op ons pad die meer dan enkel en alleen subsidie adviezen en consulting nodig hebben in hun groeitraject. Vaak ontbreken er meerdere factoren zoals; vers kapitaal, technische knowhow, octrooi expertise, en ga zo maar door.

Door onze jaren lange ervaring in subsidies dossiers hebben we een netwerk van dienstverleners en experten opgebouwd rondom onze dienstverlening en kunnen we samen met onze partners, als expert in het vak, zeer interessante en uitdagende cases neerzetten.

/ Succes Case

'Onmisbaar voor onze start-ups'

"Sinds enkele jaren is Venture Campus een structurele partner van Start it @KBC. Ze zijn absoluut een meerwaarde voor onze community van start-ups. Venture Campus draagt bij aan onze community in de vorm van workshops, het evalueren van de nieuwe lichting start-ups en staat altijd paraat om een project door te lichten en de mogelijkheden voor subsidies in te schatten. Zo geven we onze start-ups de kans om te focussen op wat écht belangrijk is: de groei van hun bedrijf."

/ PARTNERS

Win, winnaar, winst!

Partijen zoals; software bedrijven, multinationals, banken, investeringsmaatschappijen, etc horen zonder twijfel thuis in het rijtje van onze partners. Zij nemen ons aan om subsidie trajecten van hun klanten of participaties over te nemen om een hogere succes garantie te hebben en de snelheid op te voeren.

Onze missie is om hier een win-win situatie te creëren. Onze partner kan sneller aan zijn project beginnen zonder extra up-front kosten en de aanvrager kan het hele 'subsidie-gedoe' loslaten. Dankzij onze no cure no pay formule kunnen we voor partners dit aan een gunstiger dan gebruikelijk tarief doen.

Zin gekregen om onze partner mogelijkheden eens te bekijken?

/ stay in the loop

Partner communicatie

Maak je deel uit van ons partner ecosysteem? Dan krijg je per kwartaal een subsidie overzicht in de vorm van een nieuwsbrief. Hierin vind je tips & tricks, subsidie overzichten en de laatste succescases.

Los van deze nieuwsbrief gebruiken we het zelfde kanaal om de juiste partners met het juiste project te kunnen linken. Met andere woorden, indien er zich projecten aanbieden waar een bepaalde expertise ontbreekt, hoor je het als partner als eerste.

Door op "Oké" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.