/ BEDRIJF

We doen geweldige
dingen met geweldige mensen.

office
office guy holding ipad
programmer

Hoofdkantoor

Schaarbeekstraat 20 E1.1, 9120 Beveren - Belgium

Sector

Innovatie

Medewerkers

15
coworker coffee time
/ ONS VERHAAL

De reden van ons bestaan.

Innovatie is de ruggengraat van elk bedrijf of onderneming die succes wil boeken in de huidige wereld van zich voortdurend ontwikkelende technologie. Op welke markt uw bedrijf ook actief is, innovatie is essentieel voor de groei en het veroveren van een sterke marktpositie. Vaak heeft u als bedrijf externe financiering nodig om de einddoelen te bereiken. Wij zijn er om u daarbij te helpen, o.a. via het ophalen van Vlaamse subsidies.

/ WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Kwaliteit boven kwantiteit.

Bij Venture Campus kunnen we de meest complexe ideeën doorgronden, hoe versnipperd of onvoltooid ze ook zijn. We keren uw idee binnenste buiten en analyseren het potentieel tot in de kleinste puntjes. Het is onze missie om uw idee vast te nemen, te doorgronden en het om te vormen naar een beknopt, duidelijk en benaderbaar project. We laten u zich als bedrijf focussen op uw core-business terwijl  wij zorgen voor de juiste manier om uw innovatieve idee te verkopen. En dat is vaak het laatste missende ingrediënt tot succes!

teamwork
/ ONS KERNTEAM

Talent dat hier is om te helpen.

/ FAQ

Venture Campus maakt het verschil dat u nodig hebt

Wat zijn de kosten om Venture Campus in te huren voor de subsidieëring van mijn project?

Voor de meeste subsidieaanvragen werken wij met het no-cure, no-pay principe. Dit betekent dat u alleen hoeft te betalen als de subsidie wordt toegekend.

Werkt Venture Campus ook met start-ups?

Zeker weten! Startups behoren tot onze vaste klantenkring. Wij bieden vaak een hefboomeffect via subsidies op kapitaalverhogingen door investeerders.

Wat is de succesratio van de financieringsdiensten van Venture Campus?

Juist omdat we werken via het no-cure, no-pay principe, waarbij we alleen betaald worden voor succes, is onze succesratio hoog. Als we in uw project geloven, doen we dat op basis van onze expertise met honderden andere klanten.

Hoe kan ik nagaan of mijn project in aanmerking komt voor financiering?

Wij analyseren gratis of uw project in aanmerking komt voor subsidies. Dit kan per telefoon, via een videogesprek of zelfs via onze subsidieradar.

Ik wil Venture Campus inhuren voor mijn project, wat is de eerste stap?

Wij bespreken graag persoonlijk de mogelijkheden voor subsidie. Na ondertekening van de overeenkomst gaan wij aan de slag met als doel de aanvraag binnen 60-90 dagen in te dienen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw subsidieaanvraag te starten!

/ GETUIGENISSEN

Onze tevreden klanten

"

Wat mij onmiddellijk een goede indruk gaf, was het feit dat Venture Campus zeer diep op de materie inging en ook suggesties gaf om het project nog sterker te maken.

Marc Hallez, CEO
01 / 02
"

Venture Campus zorgde ervoor dat het idee, met al zijn facetten, perfect paste in het innovatieve project en stippelde voor ons het meest efficiënte proces uit.

Jonathan Goderis
02 / 02
Door op "Oké" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.