XTRACT streeft ernaar wereldwijd bij te dragen aan het volledige potentieel van individuen.

client main image

Ontdek het inspirerende succesverhaal van XTRACT, een merk dat gelooft in het overtreffen van grenzen, zowel in de sport als daarbuiten. Met een geavanceerde formule die sportprestaties optimaliseert, hebben ze een missie die verder reikt dan de atletiekbaan. XTRACT streeft ernaar wereldwijd bij te dragen aan het volledige potentieel van individuen, ongeacht hun achtergrond.

De droom van XTRACT

XTRACT is meer dan zomaar een merk. Ze geloven dat elk individu, van beginnende sporters tot ervaren atleten, de potentie heeft om grenzen te verleggen. Om dit te ondersteunen, hebben ze een gepatenteerde mix ontwikkeld, die de mitochondiriën extrastimuleert om die sportprestaties te verbeteren.

"Hun visie raakte ons diep," zegt James Troch, CEO van Venture Campus. "Daarom hebben we onze expertise ingezet om samen hun expansiedoelen te verwezenlijken."

Visie buiten de sport

XTRACT's visie gaat verder dan alleen sport. Ze streven naar het bevorderen van algemene gezondheid voor iedereen, jong en oud. Door deze inclusieve benadering willen ze wereldwijd mensen helpen hun volle potentieel te bereiken.

"De samenwerking met Venture Campus heeft onze verwachtingen overtroffen. Dankzij hun strategische aanpak en de KMO Groeisubsidie hebben we onze ambities kunnen realiseren en zijn we een stap dichter bij ons wereldwijde doel gekomen." - Jörg Ehrhart, CEO van XTRACT]

Expansie doelstelling

Om hun wereldwijde ambities te realiseren, had XTRACT meer nodig dan alleen een geweldig product. Ze hadden een strategisch persoon nodig die hen zou helpen hun expansie te sturen en hun wereldwijde voetafdruk te vergroten.

De rol van Venture Campus

We zagen het potentieel van XTRACT en wisten dat we konden helpen. Door gebruik te maken van een KMO groeisubsidie, hebben we voor XTRACT de financiële middelen binnen gehaald om een strategische aanwerving mogelijk te maken. Daarboven op hebben we voor extra middelen gezorgd om ook nog eens een externe dienst verlener onder de arm te nemen.

Toekomstgericht

Bij Venture Campus zijn we trots op onze samenwerking met XTRACT. Samen geloven we dat we niet alleen het merk XTRACT naar nieuwe hoogten kunnen stuwen, maar ook door deze samenwerkingen een positieve impact kunnen hebben op de gezondheid van mensen over de hele wereld.

Klaar om een project te starten?

Contacteer ons vandaag nog
/ FAQ

Venture Campus maakt het verschil

Wat zijn de kosten om Venture Campus in te huren voor de subsidieëring van mijn project?

Voor de meeste subsidieaanvragen werken wij met het no-cure, no-pay principe. Dit betekent dat u alleen hoeft te betalen als de subsidie wordt toegekend.

Werkt Venture Campus ook met start-ups?

Zeker weten! Startups behoren tot onze vaste klantenkring. Wij bieden vaak een hefboomeffect via subsidies op kapitaalverhogingen door investeerders.

Wat is de succesratio van de financieringsdiensten van Venture Campus?

Juist omdat we werken via het no-cure, no-pay principe, waarbij we alleen betaald worden voor succes, is onze succesratio hoog. Als we in uw project geloven, doen we dat op basis van onze expertise met honderden andere klanten.

Hoe kan ik nagaan of mijn project in aanmerking komt voor financiering?

Wij analyseren gratis of uw project in aanmerking komt voor subsidies. Dit kan per telefoon, via een videogesprek of zelfs via onze subsidieradar.

Ik wil Venture Campus inhuren voor mijn project, wat is de eerste stap?

Wij bespreken graag persoonlijk de mogelijkheden voor subsidie. Na ondertekening van de overeenkomst gaan wij aan de slag met als doel de aanvraag binnen 60-90 dagen in te dienen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw subsidieaanvraag te starten!

/ STATS

Meer dan 10 jaar ervaring in het verstrekken van subsidie adviezen.

Inzendingen
142
Gesubsidieerde projecten
132
Miljoen euro opgehaald
67+
Jobs gecreëerd
841

Venture Campus kan u helpen bij het aanvragen van innovatiesubsidies. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle soorten subsidies en steunmaatregelen waarbij wij u van A tot Z kunnen bijstaan. Wij zijn dé subsidieadviseur voor innovatiesubsidies voor ondernemers en bedrijven.

Meer lezen

Een gratis subsidie scan!

Weet u niet zeker of u in aanmerking komt voor subsidies? Laat het ons voor u uitzoeken!